المقادير: كيلو كلمارى 1/2 كيلو جمبرى صغير 2 ثمرة فلفل أخضر مقدار كسبره خضرا مقدار بقدونس 2 ثمرة بصل مقدار صلصه طماطم مقدار بهارات مقدار ملح فلفل اسود مقدار بهارات سمك مقدار كارى الطريقه: يتم غسل الكلمارى جيدا يقطع البصل صغير ويوضع فى حله على النار مع قليل من الزيت ثم بعد ذللك يوضع الجمبرى الصغير وواحده من الكلمارى مقطعه صغير ويقلب قليلا ثم نرفعه من على النار ونوضع عليه الفلفل المقطع ومعلقتين طماطم بوريه والبهارات ثم نحشى الكلمارى بالخلطه دى ونقفله وبعد كده نحطه فى حله ونسلقه على الناروبعد كده فى طرقتين الاولى تحمريه فى زيت والتانيه ممكن تحطيه فى صنيه وتدهنيه طماطم وتدخليه الفرن
وبالهنااااااااااااااااااااااااااااااااا
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: رد: الكاليمارى المحشى الخميس نوفمبر 03, 2011 2:24 am
اكله شهيه يسلموووووووووووووووو على الوصفه بارك الله فيكى ياغاده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: رد: الكاليمارى المحشى الجمعة نوفمبر 04, 2011 1:06 pm