المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: اكثر من طريقه لعمل الفول الأربعاء نوفمبر 02, 2011 2:15 pm
الفول بالزيت و الكمونالمقادير يضاف للفول عصير ليمون و ملح و كمون و زيت
الفول بالدقةتجهز دقة من ثوم مدقوق و ملح و كمون و كركم و ليمون و نضيفها عليه مع زيت و ممكن نضيفله طحينة.
فول بالسلطةتقطع طماطم مكعبات صغيرة و بصل و فلفل أخضر برضه مكعبات صغيرة و نضيف لهم ملح و كمون و خل و ليمون و نضيفهم للفول و نحط زيت و طحينة حسب الرغبة.
الفول بالطماطمتقطع الطاطم مكعبات صغيرة و لما [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]يسخن نضيفها و نتركها إلى أن تذبل ثم نضيف الليمون و الملح و الكمون و الزيت.
الفول بالسمنة أو الزبدة نضيف للفول سمن أو زبدة حسب الطلب و بدل الكمون بنضع فلفل أسود و ملح
فول بالبيضنقلي البيض عادي و بعدين نضيف له الفول و ملح و فلفل أسود.
الفول بالثوم و الطماطمنقطع فصوص الثوم بالسكين شرائح بالعرض و نقلبها في السمن أو الزبدة حتى يصير اللون ذهبي و بعدين نضيف الطماطم المقطعة مكعبات و نضع ملح و فلفل اسود و بهارات و لما الطماطم تذبل نضيف الفول و نقلبه كويس.
فول بالطحينة المقادير: فول مدمس طماطماية معلقة كبيرة بقدونس مغسول ومفروم نص معلقة صغيرة ثوم مهروس معلقة كبيرة طحينة معلقة خل معلقة عصير ليمون معلقتين كبار زيت ملح و كمون الطريقة : سخنى الفول واهرسية بالشوكة وقطعى علية الطماطماية قطع صغيرة ضعى فى طبق الطحينة والخل والزيت والثوم و البقدونس واخلطيهم كلهم مع بعض وبعدين ضعيهم على الفول وتبلى بالملح والكمون وبالهنا والشفا
فول بالفلفل الاخضر المقادير: فول مدمس نص معلقة صغيرة ثوم مهروس واحدة فلفل رومى كوب عصير طماطم ملح وفلفل وكمون 2 معلقة زيت اوزبدة الطريقة: ضعى الزيت او الزبدة على النار وحمرى فيه الثوم لحد ما يصفر وبعدين ضعى علية عصير الطماطم وخليها على النار لحد ما تتسبك ثم ضعى الفول وشوية مياة صغيرين و بعد كده قطعى الفلفل مكعبات صغيرة وضعية على الفول و تبلى بالملح والكمون يغلو غلوة مع بعض واغرفية بالهنا والشفا
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: رد: اكثر من طريقه لعمل الفول الخميس نوفمبر 03, 2011 2:19 am
اكله شهيه يسلموووووووووووووووو على الوصفه بارك الله فيكى ياغاده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]