المقادير
كيلو دقيق
600 جرام زبده
150 جرام قطع شيكولاتة
200 جرام بندق مجروش
...3 بيضه
ابيكنج بودر
1 فانيليا
250 جرام سكر بودره
طريقه العمل
يتم ضرب الزبده مع السكر جيدا ثم نضيف البيض لمدة 10 دقائق بواسطه العجانه او على اليد ثم نضيف اليهم البيض والفانليا ويخلط مقدار الدقيق مع البيكنج بودر ويضاف الى خليط البيض والسكر شوية بشوية مع الاستمرار فى العجن ثم يضاف الى الخليط البندق المجروش وقطع الشيكولاتة الخام ولو حبينا اننا نعمل منها نوع شيكولاته بناخد جزء من العجينه ونضيف عليه كاكاو بودر وقطعه زبده زياده عشان ليونه العجينه ترجع تانى وتبقى سهله التشكيل
ثم تكور قطع صغيرة بالايدى وترص فى صينيه وتدخل الفرن على درجه حراره 180 درجه لمده من 15 الى 20 دقيقه
وبعد خروجها من الفرن تترك لتبرد جيدا