غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: كوردن بلو >>>>>>>>>> الخميس أكتوبر 27, 2011 1:35 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]المقادير
صدور دجاج فيليه مغسوله ومتنشفه كويس ومدقوقه
خلطه البقسماط بقسماط + فيجتار حار + كورن فليكس مطحون
لانشون ساده جبنه سلايس - موزرايلا او اي نوع دقيق عليه رشه ملح بيضه مخفوقه مع فلفل اسمر ومعلقتين كبار لبن
الطريقه
اجهز الفراخ واتبلها بملح وفلفل اسمر انا زود ع التتبليه بصله مفرومه ناعمه نفرد صدر الفرخه ونضع عليه اللانشون ثم الجبن ونلفه زي السويسرول ونقفلها كويس بالخله نضع الكوردون بلو في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط ونرصه في طبق ونغطيه بورق الفويل ونحطه في الفريزر ع الاقل ساعه نقليه في زيت ساخن علي نار متوسطه عشان يستوي كويس | |
|
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: رد: كوردن بلو >>>>>>>>>> الجمعة أكتوبر 28, 2011 12:18 am | |
| | |
|
غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: رد: كوردن بلو >>>>>>>>>> الجمعة أكتوبر 28, 2011 12:19 am | |
| | |
|