2 كوب ارز نص كيلوفراخ بانية فلفل رومى طماطم زيتون اسود بصل ملح و فلفل و كسبرة و كارى
التحضير
اغسلي الارز جيداً ثم ضعي عليه 2 كوب ماء و ضعي الكارى و الملح وشوية زيت و اتركيه الى قرب النضج قطعي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] قطع صغيرة ثم ضعي عليها شوية زيت و اقلبيها على النار لحد لما تقرب تستوى ضعي عليها البصل و الفلفل الرومى و اتركيها شوية ثم ضعي الطماطم و الزيتون و عند التاكد انهم استوا و الارز ايضا ضعي الفراخ على الارز وقلبيهم مع بعض يقدم
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44