منتــــدى احبــــاء غــــاده
منتــــدى احبــــاء غــــاده
منتــــدى احبــــاء غــــاده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتــــدى احبــــاء غــــاده

ثقافه عامه
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينية الرقاق بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
احمد رامى
مدير عام

مدير عام
احمد رامى


المزاج : حالة حب
الهوايه : كتابه
المهنه : محاسب
الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 16454
تاريخ التسجيل : 07/02/2011
العمر : 44

بطاقة الشخصية
  :
اوسمه (احمد رامى)


اوسمه (احمد رامى)



  :
My MMS


My MMS



صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Icon_minitimeالخميس نوفمبر 10, 2011 7:51 am

صينية الرقاق بالبشاميل




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





ودي كمان أكلة بسيطة ممكن إننا نعملها في العيد




المقادير:




• نصف كيلو رقاق.




بصلة مقطعة قطع صغيرة.




• نص كيلو لحمة مفرومة.




• نص كوب كبير زبدة.




• نص كوب كبير دقيق.




• 4 كوبيات لبن.




• ملح و فلفل.




• 2بيضة.




• كوب كبير شوربة لحمة.




الطريقة:




1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا نقطع بصلة كبيرة إلى




قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح والفلفل الأسود واللحمة




ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة ونسيبهم على النار مع




التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها كوباية مية ونسيبها




على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية وتستوي.





2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف




ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده




نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب المستمر لغاية ما يبقى قوامه




سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من




على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها




بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم




مع بعض.




3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة "ممكن إننا نستبدل




الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.




4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية




الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية




البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده




نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.




5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو




لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها.


وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
غاده
ADMIN

ADMIN
غاده


المزاج : حالة حب
الهوايه : مطالعه
المهنه : موظف
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 18410
تاريخ التسجيل : 08/02/2011
العمر : 44

بطاقة الشخصية
  :
اوسمه (غاده


اوسمه غاده)



  :
My MMS


My MMS



صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل Icon_minitimeالخميس نوفمبر 10, 2011 2:01 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الرقاق بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الخرشوف بالبشاميل
» المسقعه بالبشاميل
» المخ بالبشاميل**
» طريقة عمل خضار بالبشاميل
» دجاج بالبشاميل روووعة بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتــــدى احبــــاء غــــاده :: مطبخ غاده-
انتقل الى: