الطريقة - يسلق المخ ويترك يبرد ثم يفرم ويتبل بالملح والفلفل نضرب البيض فى طبق بالشوكة - ونبتدى نضع بيض شوية شوية على المخ المفروم وانتى بتعجنى بايدك لحد ماتحسى ان كدة البيض مضبوط على كميه المخ وتتركى الباقى للتغطية - نضعة فى مقلاية على النار مع التحريك المستمر لحد ماتلاقية تخن تشيلية من على النار وتضعية على طبق وتسبيه يبرد تماما. - بقطاعة او بكوب صغيرة تقطعيه على هيئة اقراص مدورة - وتغطية بالبيض والبقسماط وتحمرية فى السمنة الغزيرة - تشيلية على ورق ماص للدهون
غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: رد: المخ بالبشاميل** الخميس نوفمبر 10, 2011 1:47 pm