غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: طبقي لفناجيل البطاطس الأربعاء أغسطس 31, 2011 5:35 am | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] مقادير الدجاج؛ صدور دجاج مسلوقه ومقطعه فلفل رومي....... بصل.........زبده...زيت زيتون ملح ......وبهارات باربكيو.م.ص 4 ملاعق قشطه طازجه جبنه كاسات ملعقه الطريقه :نحمر الدجاج بزبده وزيت الزيتون بعدين نضيف البصل والفلفل ونحمرهاثم نضيف البهارات والملح لما تستوي نضيف القشطه والجنبه ونحركه لمدة دقيقه..... خطوات تجهيز البطاطس نجيب فنجان ونغلفه بتغليفه الشفافه عشان نقدر نطلع البطاطس ونضع بطاطس بالفنجان بهذي الطريقهثم نضيف جبنة كرفت او اي جبنه عندكنضيف حشوة الدجاجنغطيها بالبطاطسنفلب الفنجان ونسحب التغليفه بخفه وراح تطلع معنا البطاطسثم نضعها بالفرن على حراره عاليه لحد ماتحمرمن تحت ومن فوقواطلعها وازينها بالسلطات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] تحاياي لكم | |
|
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: رد: طبقي لفناجيل البطاطس الأربعاء أغسطس 31, 2011 10:13 am | |
| | |
|
غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: رد: طبقي لفناجيل البطاطس الخميس سبتمبر 01, 2011 11:55 am | |
| | |
|