كريمه لباني كوب ماء ونص كوب زبادى ومعلقة نشا صغيرة واضربيها في الخلاط
الطريقة
نتبل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بالملح والفلفل والبهارات والبصل لمدة ساعة او اكثر نضع ملعقة زيت على النار ونحمر فيهم البصل للتشويح قليلا ثم توضع معاها الفراخ بعد تشويح البصل وتترك على نار هادية بعد ما تبقى الفراخ لونها ذهبى نشيلها ونحط المشروم مكانها نحمره لغاية ما يذبل نحط الكريمة اللبانى ونقلب لغاية ما تغلى وبعدين نحط الفراخ تانى ممكن نزود شوية مية نظبط طبعا الملح ونسيبهم يغلوا على النار لغاية الفراخ ما تستوى طبعا مش كتير لانها متحمرة قبل كدة خلى بالك الصوص لازم يكون سميك وتقدم ساخنة وتجمل بالبقدونس المفرى
بالهنا والشفا
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44