نصف كيلو [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]شرائح 2كوب ردة 2م زبدة +2م زيت 2م ثوم مفروم ملح م كمون ليمونة قرن فلفل حار 1\م بابريكا
الطريقه
1- تغسل الكبدة ب م خل و2م دقيق وتغسل بالماء وتصفى 2-تنقع فى التتبيلة(ثوم -الفلفل المقطع او المفروم مع الثوم- والملح والكمون والبابريكا وعصير الليمون) وتغطى عشان ريحة الثوم وتترك فى الثلاجة لمدة ساعتين 3- توضع الكبدة فى الردة على الجانبين ثم يوضع الزبدة مع الزيت على النار وتوضع الكبدة فى الطاسة كل وجه لمدة 3 دقايق مش اطول من كده عشان ماتجلدش وتشد طبعا لو احتاجت زودى معلقتين زيت كل مرة (ثم تقدم مع سلطة وخبز وبطاطس محمرة أو تقدم مع مكرونة وسلطة)
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: رد: كبدة مقلية بالرده الخميس نوفمبر 03, 2011 2:25 am
اكله شهيه يسلموووووووووووووووو على الوصفه بارك الله فيكى ياغاده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: رد: كبدة مقلية بالرده الجمعة نوفمبر 04, 2011 1:03 pm