منتــــدى احبــــاء غــــاده
منتــــدى احبــــاء غــــاده
منتــــدى احبــــاء غــــاده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتــــدى احبــــاء غــــاده

ثقافه عامه
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
غاده
ADMIN

ADMIN
غاده


المزاج : حالة حب
الهوايه : مطالعه
المهنه : موظف
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 18410
تاريخ التسجيل : 08/02/2011
العمر : 44

بطاقة الشخصية
  :
اوسمه (غاده


اوسمه غاده)



  :
My MMS


My MMS



طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب   طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 3:33 pm

طريقة عمل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]المقرمش زى الشيبسى اللى بتشتريه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

انا انهارده جايبلكم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]عمل الشيبسى زى بتاع بره بالظبط

والطريقة سهله جداااااااا

ف 7 خطوات بس ...

1-قطعى البطاطس شرايح رقيقه

2-حطى الشرايح دى فى ماء وملح لمدة نص ساعه

3-طلعى الشرايح من الميه وصفيها كويس

4-ممكن تحطى عليه اى نكهه انت عاوزها (جبنه - طماطم - فلفل- ,,,)

طعم الجبنه

1- تخلطي ملعقة صغيرة جبن ونص ملعقة صغيرة مايونيز مع شوي ملح .

طعم الكاتشب

نضع صلصة طماطم أو كاتشب

طعم الكباب

.يوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين

طعم الفراخ

مكعب مرقة دجاج وشوية ملح

5-سيبى البطاطس فى النكهه ربع ساعه او عشر دقايق

6-اقلى البطاطس فى زيت غزير

7-قرمشى ..... وادعيلى


تمتعى بالقرمشه والطعم الطبيعى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احمد رامى
مدير عام

مدير عام
احمد رامى


المزاج : حالة حب
الهوايه : كتابه
المهنه : محاسب
الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 16454
تاريخ التسجيل : 07/02/2011
العمر : 44

بطاقة الشخصية
  :
اوسمه (احمد رامى)


اوسمه (احمد رامى)



  :
My MMS


My MMS



طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب   طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 25, 2011 2:41 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
غاده
ADMIN

ADMIN
غاده


المزاج : حالة حب
الهوايه : مطالعه
المهنه : موظف
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 18410
تاريخ التسجيل : 08/02/2011
العمر : 44

بطاقة الشخصية
  :
اوسمه (غاده


اوسمه غاده)



  :
My MMS


My MMS



طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب   طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 25, 2011 6:23 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الكاتشب والمايونيز
» طريقة عمل الكباب المصري
» أفضل الشوربات بنكهات حارة
» انواع مختلفه من التورت والحلويات
» ×(الكباب على الطريقه الهنديه )×

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتــــدى احبــــاء غــــاده :: مطبخ غاده-
انتقل الى: