غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب الإثنين أكتوبر 24, 2011 3:33 pm | |
| طريقة عمل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]المقرمش زى الشيبسى اللى بتشتريه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]انا انهارده جايبلكم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]عمل الشيبسى زى بتاع بره بالظبط
والطريقة سهله جداااااااا
ف 7 خطوات بس ...
1-قطعى البطاطس شرايح رقيقه
2-حطى الشرايح دى فى ماء وملح لمدة نص ساعه
3-طلعى الشرايح من الميه وصفيها كويس
4-ممكن تحطى عليه اى نكهه انت عاوزها (جبنه - طماطم - فلفل- ,,,)
طعم الجبنه
1- تخلطي ملعقة صغيرة جبن ونص ملعقة صغيرة مايونيز مع شوي ملح .
طعم الكاتشب
نضع صلصة طماطم أو كاتشب
طعم الكباب
.يوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين
طعم الفراخ
مكعب مرقة دجاج وشوية ملح
5-سيبى البطاطس فى النكهه ربع ساعه او عشر دقايق
6-اقلى البطاطس فى زيت غزير
7-قرمشى ..... وادعيلى تمتعى بالقرمشه والطعم الطبيعى | |
|
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: رد: طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب الثلاثاء أكتوبر 25, 2011 2:41 am | |
| | |
|
غاده
ADMIN
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 18410 تاريخ التسجيل : 08/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية : :
| موضوع: رد: طريقة عمل الشيبسى بنكهات مختلفه,بالفراخ,الكباب,الجبنه,الملح,الكاتشب الثلاثاء أكتوبر 25, 2011 6:23 am | |
| | |
|