منتــــدى احبــــاء غــــاده
منتــــدى احبــــاء غــــاده
منتــــدى احبــــاء غــــاده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتــــدى احبــــاء غــــاده

ثقافه عامه
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  فراخ بالزيتون

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
غاده
ADMIN

ADMIN
غاده


المزاج : حالة حب
الهوايه : مطالعه
المهنه : موظف
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 18410
تاريخ التسجيل : 08/02/2011
العمر : 44

بطاقة الشخصية
  :
اوسمه (غاده


اوسمه غاده)



  :
My MMS


My MMS



 فراخ بالزيتون Empty
مُساهمةموضوع: فراخ بالزيتون    فراخ بالزيتون Icon_minitimeالأربعاء نوفمبر 02, 2011 2:05 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

المقادير

2معلقة زيتون(الالوان اللى تحبيها)
معلقة كبيرة ثوم
معلقة مسطردة
2معلقة زبدة
بصلة
زعتر
فراخ مقطعة على اتنين او مقطعة على 4 قطع

الطريقة

نعمل الزبدة بطعم الزيتون
نفرم البصلة ونضعها على النار مع معلقتين زيت تتشوح ثم فص ثوم مفروم ونشوح تشويح بسيط
ثم يوضع البصل المتشوح مع الثوم فى الكبة مع المسطردة والزيتون والزعتر وفلفل اسود ورشة ملح
ثم اطحنهم ثم الزبدة الطرية ونخلطهم مع بعض
نقطع الفراخ ونتبلها بالخلطة ونضعها تحت الجلد ثم توضع فى صينية بها معلقتين زيت
ثم تدهن الفراخ بمعلقة زبدة سايحة
ورشة ملح وفلفل اسود
تدخل فرن على نار عالية لمدة 20 دقيقة ثم نهدى النار ونتركها تستوى وبعدين تحمرى وشها تحت الشواية
تقدم مع خضار سوتيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احمد رامى
مدير عام

مدير عام
احمد رامى


المزاج : حالة حب
الهوايه : كتابه
المهنه : محاسب
الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 16454
تاريخ التسجيل : 07/02/2011
العمر : 44

بطاقة الشخصية
  :
اوسمه (احمد رامى)


اوسمه (احمد رامى)



  :
My MMS


My MMS



 فراخ بالزيتون Empty
مُساهمةموضوع: رد: فراخ بالزيتون    فراخ بالزيتون Icon_minitimeالخميس نوفمبر 03, 2011 2:24 am

اكله شهيه
يسلموووووووووووووووو
على الوصفه
بارك الله فيكى ياغاده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ بالزيتون
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فراخ تندوري ------
» فراخ مشويه بس تجنن
» شاورما الدجاج بالزيتون
» طريقة عمل جمبري بالزيتون
» صدور فراخ محشية بالباذنجان و الجبن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتــــدى احبــــاء غــــاده :: مطبخ غاده-
انتقل الى: