2معلقة زيتون(الالوان اللى تحبيها) معلقة كبيرة ثوم معلقة مسطردة 2معلقة زبدة بصلة زعتر فراخ مقطعة على اتنين او مقطعة على 4 قطع
الطريقة
نعمل الزبدة بطعم الزيتون نفرم البصلة ونضعها على النار مع معلقتين زيت تتشوح ثم فص ثوم مفروم ونشوح تشويح بسيط ثم يوضع البصل المتشوح مع الثوم فى الكبة مع المسطردة والزيتون والزعتر وفلفل اسود ورشة ملح ثم اطحنهم ثم الزبدة الطرية ونخلطهم مع بعض نقطع الفراخ ونتبلها بالخلطة ونضعها تحت الجلد ثم توضع فى صينية بها معلقتين زيت ثم تدهن الفراخ بمعلقة زبدة سايحة ورشة ملح وفلفل اسود تدخل فرن على نار عالية لمدة 20 دقيقة ثم نهدى النار ونتركها تستوى وبعدين تحمرى وشها تحت الشواية تقدم مع خضار سوتيه
احمد رامى
مدير عام
المزاج : الهوايه : المهنه : الجنس : عدد المساهمات : 16454 تاريخ التسجيل : 07/02/2011 العمر : 44
بطاقة الشخصية :
:
موضوع: رد: فراخ بالزيتون الخميس نوفمبر 03, 2011 2:24 am
اكله شهيه يسلموووووووووووووووو على الوصفه بارك الله فيكى ياغاده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]